Kim ispatladı acaba? Senin olmayan Scripti, yapımcısı benim diyerek satmaya kalktın. Konuyu güncellemenin bir anlamı yok. Kanıtlar konudadır. İspat için, 2. sayfayı okumak yeterli. Flood yapıyorsun sürekli. Özel Mesaj atıp, rica etseydin, konumu sildirmeyi düşünürdüm ama bu şekilde olmaz.
arkadaşım sen şaka mısın? öyleysen eğer hiç komik değilsin. şaka değilsen durum çok vahim o zaman.
birincisi özel mesaj atıp atmadığımı ne biliyorsun da konuşuyorsun? İkincisi seni ilgilendiren seni alakadar eden hiçbir şey yok ortada git işine. üçüncüsü de gerçekten okuduklarını anlayamıyorsun sen.
ayrıca haklılığımı ispatlamadıysam ne diye attığım son mesajdan sonra bir şey yazamadın sustun?
ironi sözlükten onuru çağır konuya deki seni izinsiz referans veriyorlar. tribunsozluk.net sahibi ilyas var ona da de seni referans veriyorlar haberin var mı abi de.. ya da sana cevap vermeyen fenerbahcesozluk.net'in sahibi cengiz'i çağır ona da aynısını de. (bu arada fenerbahcesozluk.net'in yazılımını da güncelledik hayırlısıyla.) seni kala alıp buraya gelirlerse çağır. çağırmıyorsan fazla konuşma ordan. paranoyak mısın nesin anlamadım. kendi kafana göre senaryo yazmışsın "az kalsın dolandırıyorlardı beni" diye kendini kandırmışsın insanları da kandırmaya çalışıyorsun. sen kendi kendini dolandırma kimse dolandırmaz seni merak etme.
adettendir:
@Yeniceri;