xtreme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bunu biz kendimiz kişisel fikirlerimizle üretip kullanıcılara sunmadık, BU ÖZELLİK BİR DÜNYA STANDARTI OLAN CPANEL isimli dünyanın en çok kullanılan kontrol panelinin kendi özelliği.

Bilin istedim
keşke bunun önüne geçilebilseydi, tek bir web sitem olsa zaten düşünmeden sizi tercih ederdim ama konu bu şekilde olunca böyle bu şekilde tabiri caiz ise elimde patlama gibi durumlar oluyor bi scriptimde açık var diyelim 10 sitemi birden biri silebiliyorsa demek ki bana göre değil o hosting firması. iyi günler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:54:08 -->-> Daha önceki mesaj 09:51:03 --

Merhaba,

Bunu biz kendimiz kişisel fikirlerimizle üretip kullanıcılara sunmadık, BU ÖZELLİK BİR DÜNYA STANDARTI OLAN CPANEL isimli dünyanın en çok kullanılan kontrol panelinin kendi özelliği.

Bilin istedim
EDİT //

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:58:30 -->-> Daha önceki mesaj 09:54:08 --

[/COLOR]
Merhaba,

Bilin istedim
eDİT //