Merhaba ;
Lanet olası NATRO firmasından kurtulmak istiyorum bu sebepten ötürü hosting arıyorum. Abicim adamların hostingindeki sorunları saymaya kalksak harbiden roman yazabiliriz. Senelik 10 site için aldıkları 300 tl üstü parayı saymıyorum zaten, destek desen harbi sövecem canım sıkılıyor destek kelimesini duyduğumda bile adamlar ne olursa olsun suçu scripte atıyor modül diyor, eklenti diyorlar. Hayatımda bu kadar çok küfür ve beddua okuduğum bir firma daha olmadı Allah bin türlü belalarını versin onların. Gene ara yüzü değiştirmişler kafasına göre cpanel bilmem ne bir şeyler kurmuşlar, hadi değiştirdin eski sistem ayrı yeni sistem aynı nedir be biraderim, Yazıklar olsun NATRO..
Benim hosting de aradığım özellikler Linux/Windows hostingi panelden kurulum yapıp silebileyim istiyorum. Alastyr gibi bi platform içine hepsini dolduran bir firma istemiyorum..
Alastyr de 2 tane hostingim var sınırsız ikili. Birine Wordpress kurdum diğerine php script kurdum. Wordpress de açık varmış ve iki sitemi de bağlanan arkadaş sağolsun sildi. FTP 'den bağlanıyorum abicim klasör gibi koymuşlar diğer sitemi kullandığım öbür web sitemin içine yanlışlıkla dosyaları silsem iki site de silinecek. KESİNLİKLE BÖYLE BİR FİRMA İSTEMİYORUM..
Ortalam 40 tane domainim ve 5 tane aktif olarak kullandığım fazla yer kaplamayan kurumsal windows sunucuya sahip firma sitem var, 10 a yakında aktif olarak kullandığım gene linux web sitem var. Geçmişi olan kaliteli hizmet anlayışı olan ( SINIRSIZ ) seviyede kaynak sunan bir firma arıyorum.
Sürekli bilgisayar başında olduğum için en geç 1 seneye kadar domainlerimi x4 katlamayı düşünüyorum, çalışmak isteyenler yorumlarını esirgemesinler, sürekli bildirim atan yada gereksiz sorular soran biri değilim, teşekkürler.
Saygılarımla