Maybe1day adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 yillik web geçmişinden yararlanarak yapilmis bir yaziyi boyle mi yorumluyorsunuz hocam ? Son 5 senedir kendime ait sunucularimla sadece kurumsal musterilere hosting hizmeti veren firmam ile zaten isin icinde olan biriyim. Yakin zamanda site satin aldim hosting yaninda verilince tasima geregi duymadim. Rica ediyorum biraz kendinizi musterinin yerine koyarak dusunun hemen firma agzi ile konusmayin. Amacim boburlenmek degil sadece ozelestiri yapmak lazim. Suanda benim sorun yasadigim firma surekli tavsiye edilen firma r10 da malesef. Bu arkadasin telefon konusmasi da kayitli kapanmaz kapatmam diye... Ben isim vermedim herkez biraz da olsa dusunsun istedim. Saygilarimla
13 yıllık web geçmişi olan bir firma olarak evet bu şekilde yorumluyorum. Zira siz FİRMA İSMİNE değil genele yapıyorsunuz. Ve bizde bu forumda satış yaptığımız için tabiki üzerimize alınıyoruz.

Öz eleştirinizi kendinize ya da direkt isme yapabilirsiniz. O zaman kimseye söz düşmez. Ancak şu an herkese itham da bulunuyorsunuz.

Ayrıca söylediklerinizde dahi çelişki var. Hemn kendi sunucularım var diyorsunuz, hem Türkiyedeki firmaları samimi bulmuyorsunuz hemde firma olarak hizmet veriyorsunuz çok ilginç.

Selametle.