Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kullanma o zaman !

konunun bilişim hukuku ile ne alakası var ?

Not: 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'nun 74.maddesi gereği bankaların itibarlarını zedeleyici yayınlar yasaklanmıştır.Ciddi sonuçlarla karşılaşmamak için bankalar hakkındaki olumsuz görüşlerinize dikkat etmenizi öneririm.
Kullanan mı var? Sadece her ay ödememi yapmak için uğruyorum pazartesi'de tüm ilişkimi kesicem.

İtibarını zedeleyici bir şey söylemiyorum. Bana yapılan, haksız olarak alınan paranın hakkında sorunumu dile getirdim ki eminim daha bir çok arkadaş bunun gibi bankalardan şikayetcidir. Görmüyormusunuz? 1 lirayı haciz yapmış..
Ya orada çalışıyorsunuz ya da hiç bu bankayla çalışmamışsınız. E o zaman ben susiyim, o sussun, bu sussun kimsenin ağzından kötü bi laf çıkmasın. Sen şurada bile bir hizmet alacakken hizmeti alacağın kişinin referansına bakıyorsun değil mi? Hah aynı sistem, halk bilinçleniyo halk.

Senin dediğin gibi herşeye boyun eğeceksek daha ne paralar çıkar bizden. Gel bak ben sana şöyle açıklayım sana bir hizmet vereyim, şu gün teslim diyim, tamam paranında yarısını aliyim. Sende sonra r10 şikayetim var bölümünde konu açma, ben aynı şekilde başkalarını da dolandırayım. İyi mi olur?