İnsanlarımıza ben alkol ve sigara kullanıyorum derseniz hiçbir tepki vermeyeceklerdir ama proteiz tozu kullanıyorum derseniz kısır olursun diyenimi duyarsınız kalbin büyür kalp krizi geçirirsin diyenimi duyarsınız vs vs yukarıdaki üyeye katılmıyorum herkesin neye nasıl tepki vereceğini bilemessiniz antreman sonrası 5-10 yumurta öğünlerde tavuğunuzu kırmızı etinizi yiyebiliyorsanız zaten toza gerek yok

Çevrem öyle insanlar tanıyorumki yıllardır sigara ve alkol kullanıyor ve senden benden sağlıklılar ama benim amcam bırakın alkolu sigarayı içmeyi yanından bile geçmemişken düzenli sporunu ve beslenmesini yapıyorken kendisini kanserden kaybettik.

Doğal beslenelim diyorsanız köye yerleşiceksiniz malesef işin özü bu tavuk diye kim bilir bize ne yediriyorlar kutuya girmiş hiçbir şey "Doğal" değildir.

Hedefiniz doğrultusunda kimseyi dinlemeyiniz eğer şüpheniz varsa supplament kullanıyorsanız 3 ayda bir kan tahlili ve gereken testleri yaptırırsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ama bu ürünlere öcü gibi bakmamak gerektiğini düşünüyorum