Merhabalar,
Dün elime yüklü miktar para geçti dedim ben bu parayı gideyim tüm bankalarda ki borçlarıma yatırayım. Herneyse 4 banka ile çalışıyorum bunlar; ziraat,ing,garanti, vakıfbank.

3 banka hiç bir sorun çıkarmazken garanti bankası her zaman bir sorun çıkarıyor. Bana kalkmış hesap işletim ücreti ödeyeceksin diyor. Yav hanfendi diğer bankalar benden bunu talep etmiyor hiç bir zaman sadece siz talep ediyorsunuz üstelik sizden aldığım bir kartda yok sadece kredim bulunuyor bunu da her ay düzenli olarak ödüyorum fakat ben bu ödemeyi erken kapatma yaparak bitirmek istiyorum diyorum bana kalkmış illa bu parayı ödeyecen diyor.

Oldum olası sevmedim şu bankayı, her yeri ayrı bi sorun. Üstelik günde 10 kere arıyor, aramayın diyorum rica ediyorum yok laftan anlayan yok. Şu kampanyamız var bu teklifle size geldik.

Çalışabileceğiniz 2 banka var, bunları birisi; finansbank en para diğeri de ziraat. Enpara her konuda hızlı ve güvenilir, ziraat'de enpara gibi fakat en azından paran ziraat'de olduğu için ayrı bi güven içinde oluyosun.