Paypal Hesabın VarsaMigrostan bir kart al eğerki KK ban yedi ise 2. si PTT den ininal kart al buda geçerli en para nuvo gibi kartların varsa geçerli ve en para ve nuvoda bir sonraki ay 25 doların yarısı iade olarak biliyorum. Eğerki ban yedi iseniz 3 ay black list te kalıyor KK nız sonra birdaha o kart ile açabiliyorsunuz
Zartnet arkadaşımız garanti olanı söylemiş ha tabii illa alacağım diyorsanız alın durduk yere ban yeme ihtimalide yükselir birşey bilmememek değil farklı yorumlar bunlar hocam o arkadaş ta en az sizin bizim kadar biliyor. Zartnet katılıyorum sana
Sağolun hocam. Ama arkadaşların bilgisi o kadar çok ki basit bir wordpressin bile sizin site üzerinden mac ve ip kayıtları tuttuğunu bilmiyor sanırım ki google ile aşık atıyorsunuz ben kesin bunlar olmazsa ban yersiniz tarzında bişeyde demedim sadece o ban yiyen hesap içindeki uygulamalardan birisini tekrar yüklerseniz google bundan şüphelenir ve sizi takibe alır dedim. Dileyen bizi dinlesin dileyen arkadaşı beni ilgilendiren bir durum yok bizimkisi tavsiye ne arkadaşın demesiyle eksilirim nede uzarım