Site adresi: *
Açık Arttırma Başlangıç Ücreti: 100 TL
Minimum Arttırma Ücreti: 50 TL
Hemen Al Ücreti: 500 TL
Açık Arttırma Bitiş: Son Tekliften 24 saat sonra
Sitenin aylık getirisi: adsense üzerinden ayda 5 tl filandır.
Sitenin açılış tarihi: 1 yıl
Kategori, sitenin içeriği nedir: bebek örgü sitesi
Günlük hit sayısı: Kışın 100 civarıydı, şu anda 5 aydır filan güncellemediğim için 30 civarında hit var.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 yaş - yok
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: blogger
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: blogger
Yazılım lisans sonlanma zamanı: blogger
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Domain 5 yaşındadır !!! Sırf domain için 500 TL ödeyip aldım. Sitede şu anda 200 tane %100 özgün makale bulunmaktadır. Makalelerin minimum kelime sayısı 250 filandır. Ortalama da 300-350 civarı olsa gerek. 5 ay öncesine dek hep güncel tutmaya gayret gösterdim. Herhangi bir backlink, tanıtım yazısı ( 2-3 blog hariç ) vs. çalışması yapılmamıştır. Sadece içerik eklenmiştir. Yaklaşık 1000 takipçili FaceBook fan sayfası mevcuttur. Takipçiler %100 organiktir.

Sırf domain kelimesi (bebek örgüleri) "25.000" civarı ortalama aylık aramaya sahiptir. Buna ilaveten "bebek yelekleri" (50.000) , "bebek battaniyeleri" (15.000) , "bebek örgü modelleri" (30.000) , "bebek tulumları" , "örgü bebek yelekleri" (10.000), "bebek patikleri" ( 25.000) vs. tarzında pek çok kombini de bir arada tutabilecek bir sitedir. Ayrıntılı keyword çalışmasını isteyenle paylaşırım yaklaşık 300.000 civarı ortalama aylık aramaya rahatlıkla oynanabilir. Ayrıca insanlar "çiçekli yelek" , "tavşanlı kazak" vs. yazarak da geliyor.

Ayrıca bebek ürünleri vs. tarzında e-ticaret sitesi için muhteşem bir paravan olabilir. ( Esas amacım buydu ama vazgeçtim o işten ) Şu ana kadar hiç bir link çıkışı yapılmamıştır.

Dediğim gibi sırf 200 makale 3 TL üzerinden 600 TL ediyor ancak nakite ihtiyacım olduğu için ölü fiyatına emeklerimi vs. bırakıp satıyorum. Bunun yanında harika domain. Kesinlikle patlamaya hazır bomba , kış öncesi ilgilenirseniz çok güzel paralar kazanabilirsiniz, ilaveten örgü şirketlerine vs. de uğraşırsanız satabilirsiniz domaini malum çok iyi.

*** konu multidir

https://*******.com/forum/site-alim-...si-279390.html