Resimlerin altında açıklama olmadığı için değil burdaki sorun, her resmin altına açıklama girilmesi beklenemez, olsa iyi olur o ayrı bir konu.
Burdaki olay galeri sistemi page mantığıyla ilerlemiyor her ileri butonuna tıkladığında title tamamen değişip o resmin başlığını alıyor daha iyi açıklamak gerekirse
http://www.milliyet.com.tr/fotogaler...ve-cevaplari/3 burdaki sistemle kendi sistemini karşılaştırırsan hatanı anlayabilirsin (kaynak kodlarına bakmak gerek)
Senin galeri sayfanda canonical etiketi resmin sayfa adresini alıyor onun başlığını ve açıklamasını alıyor kısacası her resim sayfasını ana bir konu gibi algılamış Google. Sorun %100 bundan diyemem tabiki başka arkadaşlarda belirtsin görüşlerini.
Hocam asıl sizin dediğiniz sıkıntı oluyor. Ben eskiden o şekilde yapıyordum. Mesela kırmızı-elbise-modelleri diye ekliyordum resimler de kırmızı-elbise-modelleri-2 3 4 5 diye gidiyordu. Böyle olunca tekrarlanan içerik binlerce gözüküyor. Yani resim isimlerinin farklı olması sizin dediğiniz sisteme göre daha iyi bence. Milliyet gibi yapmak çok kolay 20 resim bul aynı isimle salla gitsin, resimleri tek tek yazmak ise zor oluyor. Makale yazmış kadar oluyoruz o zaman.