Üstteki yazdıklarını kabul ediyorum sonra şunu soruyorum o zaman sitemi sisteme eklediğimde niye onaylıyorsun?
Ek olarak benim sitemde 6 saniye sonra reklam kapanıyor.
reklami gec tusu koyucaksiniz olay cozulecek. Sende ne yaptigini biliyorsun burdaki tum agar io site sahipleride nasil hile yaptigini cok iyi biliyor.
Kurallar acik ve net olarak belli ,1 ken 300 oldu agar io siteleri bu hileyi yapan bir tek sende degilsin.
10 tl bakiyen vardi .Bunu odememek icin reklam ajansi acip 1 senedir forumda aktif olmamiz mumkun degil.
Gereksiz yere suc atiyorsun.Bu baslik ve senin yaptigin hileyi forum yonetimine bildirilcek. Sonucta haksiz kazanc elde etmeye calisyorsun. Ayni sekilde senin sikayetin varsa buraya degil sikayet bolumune baslik ac. delileriyle konusalim .Her onune gelen istedigi sekilde camur atarsa forumun bir anlami kalmaz.
Üstteki yazdıklarını kabul ediyorum sonra şunu soruyorum o zaman sitemi sisteme eklediğimde niye onaylıyorsun?
Sordugun soruda ilginc Siteni onaylamadan hile yapip yapmadigini nasil bilebilirim. Once onaylaniyor cunku herkesin durust calisildigina inaniniyoruz. Surec icinde hile yapan olursa hesaplari kapaniyor.