capari_83 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaybede kaybede insan kendini geliştiriyor. Aslında eğitimini almak lazım bu forexin. Diğer şekilde kazanmak gerçekten zor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:58:52 -->-> Daha önceki mesaj 17:53:08 --

Hocam bilip bilmeden atıp duruyorsun. cancelled işleme girilmemiş, iptal edildi demek. Yani işleme hiç girmemek demek. Girilmeyen işlemden doğal olarak zarar da etmezsin.

Kim sana garantili dedi a be kardeşim. Hayatta hangi işin garantisi var. Mesela ticaret, garanti verebilir misin? Boşboş yazıp duruyorsunuz burada. Konunun başlığı risk-risk-risk yazayım ki belki daha iyi anlarsınız. Yani bu forex riskli bir ortamdır. Benim geliştirdiğim sistem %80-90 arasında kazandırıyor.

Kim sana garantili dedi a be kardeşim. Hayatta hangi işin garantisi var. Mesela ticaret, garanti verebilir misin? Boşboş yazıp duruyorsunuz burada. Konunun başlığı risk-risk-risk yazayım ki belki daha iyi anlarsınız. Yani bu forex riskli bir ortamdır. Benim geliştirdiğim sistem %80-90 arasında kazandırıyor.

Tam bilmiyorum ama sanırım forex gibi o da. İsmini mi değiştirmişler ne?
girilmeyen işlem hesap özetinde niye yazsın, bariz bir şekilde çarpıtıyorsunuz bilip bilmeden sallarım burda kusura bakmayın.
insanlardan para talep ediyorsunuz sonuçta.