tosunkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, kurumsal bir sitemin epostasına (ayrıca benim epostama da yönlendirmeli) saçma sapan epostalar geliyor her gün. bu 5 gün önce gibi başladı. Ve hepsi aynı yerden geliyor. Her epostanın altında da

Email reklam - tanıtım listemizden çıkmak için lütfen REKLAM GÖNDEREN İSMİ_liste_cikar@mynet.com adresine REMOVE başlıklı bir e-mail gönderin. Emailiniz reklam -tanıtım listesinden çıkarılacaktır.

bunu yazıyorlar. ekstra anlamadığım şey reklam yapıyorlar onu anlarım da iletişim e postası olarak geçersiz bir eposta yazıyorlar mesele ruscaakademisi@email.com, yoneticilik_okulu@post.com, yoneticilik_okulu_43@live.com gibi. Hiçbir adres vs bilgisi yazmamışlar gönderen falanfilan01/02/50/51/52/80/12487 gibi otomatik bi şey yapmışlar. engellemek fayda etmiyor yani. bu rezillikten nasıl kurtulabilirim. ayrıca o eposta ile hiçbir yere üye olmadım, sitenin iletişim sayfasında yazıyor sadece. ekran görüntüleri aşağıda. tiss.gtb.gov.tr'den de şikayet ettim. yardım bekliyorum.

gönderdikleri bazı email adresleri:

ruscaakademi238@ymail.com, sektoreltanitim2036@msn.com, satisegitimmerkezi78894@ymail.com, ikakademi_393@hotmail.com, ruscaakademi_62@msn.com, sektoreltanitim3430@hotmail.com, diksiyon_gelisim_merkezi_3248@msn.com ,yoneticilik_okulu_43@live.com
gönderdikleri bazı isimler:

RUSÇA AKADEMİSİ, 2015 Firma Kataloğu, Şirketlere Özel Satış Eğitimi, İK AKADEMİ, HERKES İÇİN KOLAY RUSÇA, BU ÜRÜN HER YÖNETİCİDE OLMALI, DİKSİYON GELİŞİM MERKEZİ ÜRÜNÜ,  SEKTOREL TANITIM KATOLOGU

Maalesef bu mailler bir illet gibi herkese geliyor.

Biz bu maillerden özel mail servisine geçerek kurtulmuştuk.

Normal şartlarda kurtulmak mümkün değil maalesef.