Merhaba, ne kadar süre güncelleme ve destek sunmayı düşünüyorsunuz? Güncellemeler ücretli mi olacak? Yani satın aldığımızda şuanki yazılımı mı satın alıyoruz yoksa güncelleştirmeleri ile birlikte mi almış oluyoruz?
Ekleme: Şunu demek istiyorum, yazılımı satın aldıktan sonra ne kadar bir süre kullanım garantisi sunabilirsiniz? Zira bunu sormaktaki amacım, forumdaki bir kullanıcıdan "Twitter engellemediği sürece kullanılabilecektir." garantisi ile lisans sistemli bir program satın almıştım. Sisteme format atıp arkadaştan yeni lisans isteyince (o şekilde anlaşmıştık) bana o yazılımı kapattığını söylemişti. Böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum.
Merhaba
1) Şuan için satın alan arkadaşların ve aklıma gelen önerileri zaman zaman ekliyorum destek konusunda net birşey diyemeceğim çünkü yarın sağ çıkacağımızın garantisini kimse sağlayamaz.
2) Güncellemeler daha önce satın alan arkadaşlar herhangi bi ek ücret ödemez satın almayan arkadaşlar için bu durum geçerli değildir.Yazılımı şuanda gördüğünüz şekilde yani güncellemer dahil haliyle alıyorsunuz.
Yazılımda lisanslama yoktur tamamen açık kaynak koddur.Twittera herhangi bi güncelleme gelmediği takdirde yazılım ömür boyu stabilitesiyle devam eder, aynı zamanda güncelleme gelse dahi mümkün olabildiğince güncellemeleri ücretsiz olarak yayınlıyorum.Kısaca bu yazılımı alırsanız diğer arkadaşın dediği gibi "Twitter engellemediği sürece kullanılabilecektir."
şeklinde almış olup lisanslama olmadığı için o tür problemler ile karşılaşmazsınız.