Site içeriği
Site yapısı
vs. bunlar oldukça önemli konular.
Doğru bir paravan sistemi yapmazsanız, Google sizi yakalar.
Doğru backlink inşası olmazsa, sitenizi toparlasın diye seoculara tonlarca para ödersiniz.
O yüzden başta profesyonel destekle ilerlemek en güzeli.
Şu açıdan bakın;
Paravan network sistemleri üzerine 7 senedir aktif hizmet veriyorum ve %200 verim nasıl alınır biliyorum. Şimdi ben bu bilgi ile hizmet verirken, gelip burada kendi ticari kaynağımı herkese anlatır mıyım? Anlatmam. Kimse anlatmaz, öyle bir dünya yok zaten. Herkes yüzeysel, temel bazı özellikleri anlatır. Biliriz ki, kişi içinden çıkamayınca bize başvuracak.
Ben her ticari hamlemde şu hesabı yaparım: "attığım taş, ürküttüğüm kurbağaya değecek mi?"
1 sitem var ve başarı istiyorum. SEO mu öğrenmeliyim? Yoksa bir profesyonelle mi çalışmalıyım?
1 - 5 arası sitem varsa, SEO danışmanlığı en güzelidir.
5 üzeri ve rekabeti yüksek sitem varsa, SEO danışmanına sistemi hazırlatıp, kalanını yapmak kârlıdır.
Ben hayatım boyunca SEO yapacağım. Firmamın sitesi çıldırasıya para kazanırken, ben işi gücü bırakıp, nette backlink kaynakları ve stratejilere kafa patlatıp, sosyal hayatımdan vazgeçeceğim, ailemin yüzünü daha az göreceğim diyorsanız, seo mantığını öğrenmelisiniz. O zaman da gene bir danışmandan profesyonel hizmet almak, sizi başarıya daha hızlı ulaştıracaktır.
Unutmayınız ki, hayatta en kıymetli ve parayla satın alınamayan değer "zaman".
Paravan networkte gözden kaçırdığınız o kadar ince ayrıntılara değinebilirim ki, destan olur yazarsak