@iyi 'nin yapmış olduğu yorumlara katılıyorum tamamen.

Diğer arkadaşın dediği gibi başarısız olmuş değilsiniz. Sadece gereksiz çok masraf yapmışsınız. Özel bir tasarım güzel, özel bir yazılım güzel fakat geri dönüşüne göre gereksiz bir masraf olarak görüyorum.

Kendim yazılımcıyım ve kendi sitelerim var site acacağım zaman ne bir tasarım çizdiriyorum nede kendim bir yazılım yapıyorum site için. Çünkü gerek yok. He şöyle birşey var artık wordpress yetersiz kalıyor yavaşlık ve güvenlik açıkları nedeniyle yüksek bir hite'de sahipsen ciddi anlamda performans düşmekte bundan dolayı yazılım yazma fikrim var ama bakın artık yetersiz kaldığı için özel birşey yapmaya başlıyorum.

Seo'cu ya vermiş olduğunuz para gerçekten anlamsız. O verdiğiniz parayı seo ile ilgili profesyonel olmadığınızı varsayarak r10da tanıtım yazısı satış kategorisinde sadece kaliteli sitelerden tanıtım yazısı alsaydınız aylık 750tl değerinde kadar emin olun o arkadaşın verdiği emekten kat ve kat daha iyi durumda olurdu. Şuanda ön yargıyla yaklaşıyorum seocuya karşı aslında yanlış bir davranış farkındayım lakin aylık 750tl diyorsunuz ve 34 ay boyunca verdim diyorsunuz yazıktır günahtır.

Şunuda eklemek istiyorum 3 yıl az bir süre değil. Bence stratejinizde bir yanlışlık olmalı yani ya yola geç çıkıyorsunuz yada farklı bir yoldan ilerliyorsunuz diyebilirim. İçerik eklerken kullandığınız kaynakları tekrar gözden geçirmenizi öneririm. 1. elden alırsanız kaynakları sizin için çok iyi olur düşüncesindeyim. Örnek veriyorum modaxxdunya.com sitesinden burberry ile ilgili kış koleksiyonu içeriğini görüp sizde yazarsanız pek birşey değişmez yani ilerleyemezsiniz çok fazla ama burberrynin orjinal sitesinden ilk siz alıp bunu gerçekten kaliteli bir şekilde insanlara sunarsanız işte sizin farkınız orada ortaya çıkar ve ön planda olursunuz. Tabi bunun için sürekli olarak takip etmek gerekir ana siteleri. Şuanda epey popüler olan teknoloji sitesi webtekno içeriğinin bir çoğunu cnetten alıyor.

Biraz uzattım galiba yazım hatası olduysa affola.

İnşallah herkes verdiği emeğinin karşılığını alır.

Sevgiler.