1 kutu kırmızı winston güzel olurdu valla
Gelebilecek şeyler nelerdir öğrenebilir miyim? Tabi komisyonu da yazın
Litrelik Smirnoof,Olmeca Tequila Blanco,Gordons London Dry Gin ve Bacardi White Rum Fiyatlarını öğrenirmisiniz, elime ulaşacağı fiyatı ile. Ankara dutyfree ile kıyas yapıp duruma göre isteyebilirim sizden.
parfüm getirirsen alırız hocam bi dal
Özelden getirebileceklerinizi yazarsanız dönüş yapacağım.
hocam 1 karton marlboro,winston ve parliament fiyatını öğrenebilir miyim ?
Güneş paneli
1 LT Chivas, Jack Daniels ve Vodka için fiyat alabilir miyim lütfen hocam? Bana ulaşacak şekilde fiyatı belirlerseniz çok sevinirim. Ona göre kıyas yapıp, bende yerimi ayırtacağım
hediyelik eşya olarak neler alıcaksınız 1 adet almak istiyorum da
Bir kitap lazım, ben bu sene gidemediğim için getiremedim. Kitap adını ve bulabileceğiniz kitapçının adresini göndersem getirebilir misiniz?
Ek: Arkadaşlar ben sigara kullanmıyorum ama Rusya'da sigara kullanan hemen hemen tüm Türk arkadaşlar tadının farklı olduğunu söylerdi. Bilginiz olsun.
Ek 2: Hediyelik eşya satılan yerlerde teneke kutular içerisinde "St. Petersburg Havası" satılıyor. Bir şey getirtmek isteyen arkadaşlara fikir olsun.
Ek 3: Rus kehribarı da meşhurdur. İlginiz varsa pişman olmazsınız.
1 tane de ben alabilirmiyim :P

Arkadaş R10 her gece demleniyormuş desenize

ne alokilksiniz

pc başında sigara bağımlısı olmakta ayrı birşey sizinkisi
Aynı şekilde Litrelik Chivas, Smirnoof,Olmeca Tequila Blanco, fiyatlarını bende alayım. İstanbul içi elden teslim alabilirim.
@denizhicbikmaz; 1 kutu marlboro ve winston ücretini gönderir misiniz.
Merhaba hocam sigara fiyatlarını pm ile iletirseniz bende almak istiyorum
Sigara getirmeyi dusunmuyorum, anca puro olabilir ve icki isteyenler mesaj gondersin, tesekkurler.