merhabalar arkadaşlar sizden birkaç yardım istiyorum. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

şimdi elimizde birkaç alternatif var sitemize seo yapabilmek için ve neyi ne kadar nereye kullanacağım konusunda yardımınızı bekliyorum.

ilk olarak tanıtım yapabileceğimiz forumlar var çokça
ikinci olarak firma rehberleri var bunlarda yeterince fazla
üçüncü olarakta elinizde paravan bloglar oluşturabileceğimiz blogspot, livejournal, tumblr vs. bloglar mevcut.
ve son olarakta sosyal imleme siteleri var yüzlerce..

aklımdan geçen şeyler katmanlar oluşturmaktır. bir çalışmayı diğeriyle güçlendirerek başarı elde etmek fakat planlama konusunda biraz zayıf ve bazı konularda tam bilgili olmadığımdan doğru hareket edememekten korkuyorum.

paravan blog olarak dediğim şeyi farklı iplerde bulunan 6 adet sitem var. 6 siteye 8 10 paravan açıp her paravan blogu 6 site için kullanıp riski azaltmak istiyorum. ayrıca açtığım paravanları yavaş yavaş sosyal imleme sitelerine imleterek güçlendirmek var aklımda.

forum tanıtımlarında yapabileceğim şeyler şunlar ; bi 50 10 adet tanıtımı direk siteye yapıp geri kalan forum tanıtımlarını oluşturduğumuz forum tanıtım konularına linkleyerek güçlendirebilirim. veyahut forum tanıtımlarını 50 şer ana siteye 50şer alt sayfalara gibi gibi 200 300 adet forum tanıtımı sağlanabilir. bunları sosyal imleme siteleriyle güçlendirebilirim.

firma rehberlerine siteleri ekleyip hem forum tanıtımlarında hemde sosyal imleme sitelerine paylaşabilirim.

aslında çeşitlilik ve yapılabilecek şeyler yeterince fazla. bunları zamanlaması ve planlamasını en mantıklı ve doğru şekilde yapabilmek için sizler ne önerirsiniz. bunların dışında tanıtım yazıları ve sosyal medya paylaşımları zaten yapılıyor. bunların dışında önerebileceğiniz şeyleri yazarsanız sevinirim.

@Bilo ve @the_white arkadaşlarımızdanda özellikle yardım bekliyorum.