hoşgeldin hocam 5.senem benim çanakkalede öncelikle hangi kampüste okuyorsun ? şekerpınar,terzioğlu,anafatarlar bunlardan hangisi ?

şekerpınar tarafındaysan kepez beldesinde uygun fiyatlı ev ve apart bulabilirsin eğer ben bulamam dersen terzioğlunun altında kipa var karşısında kolin otel orada sahil tarafına yürüdüğün zaman apartlar varmış burada dersin sana yardımcı olurlar orada yurt falanda bulunuyor çoğu yerde ama otobüs sıkıntı okula git gel yapmak için biraz yürümen gerekiyor.

anafartalar kampüsündeysen eğer eğitim fakültesi civarı çanakkalenin en ucuz yeri diyebileceğim esenler mah.sinde yurt bulabilirsin ya da ev diyebilirim

terzioğlundaysan eğer ilk tercihin okulun en tepesinde ardes erkek&kız öğrenci yurdu var fiyatları uçuk derecede fazladır ama manzarası yemeği kahvaltısı ve girişi bir otel gibidir internetten bakabilirsin. İkinci tercihin merkez civarındaki yurtlar çanakkale merkez demircioğlu caddesi nerede diye sorduğun zaman herkes gösterir sana orayı ve oralar civarında çok uygun yurtlar var 2014-2015 eğitim öğretim yılında çanakkale merkezde demircioğlunun hemen üst tarafında teknosa var 100 mt ilerisinde ercanlar erkek öğrenci yurduna 2 kişilik odaya 385 tl ödeme ile 11 aylık 4250 tlye anlaşmıştım bir arkadaşım gelmişti onun için ayarlamıştım. Kendi evimde var çanakkalede fakat okulum uzadığı için sınavdan sınava git gel yapacağım arkadaşlara devrettim gibi birşey oldu.

Sana tavsiye edeceğim çanakkaledeki yurtlardan 10 tane falan listele ara konuş yerlerini bin otobüse bütün güzergahlardan geçer zaten sor konuştuğun kişiye şurdayım kaça bineyim diye git konuş mesela troya caddesi üzerinde ada erkek öğrenci yurdu var,yine merkezde diyebileceğimiz ibrahim bodur lisesi arkasında anafartalar erkek öğrenci yurdu var aklıma şuan gelmiyor bir ara tanıtım işiylede uğraşmıştım kötü ayrılmasam ayarlamaya çalışırdım sana fakat ancak bu kadar yardım edebiliyorum en merkezde tezel diye bir yurt vardı saat kulesinin arasından giriliyor onada

Aynen birde yukarıdaki arkadaşın dediği gibi avmsizlikten ölüyorduk aynı anda 3 tane yaptılar anca 1 tanesi düzgün oldu onunda yazını görebildik kışın o üzeri açık avmde insanlar yağmur ve rüzgardan uçarak gezerler herhalde çanakkaledeki esnaflarda yardımseverdir şakirin yeri,donanma ,keyfeder bunlar birbirlerine çok yakın yerler oralara gidip esnaftan bile yardım isteyebilirsin en son çare