Bu yazı dizisinin yazıları :

İngilizce Sitelerle Para Kazanma Yazı Dizisi
İngilizce Siteler İçin Seo
Similarweb İle Diğer Sitelerin Hit Aldığı Kelimeleri Keşfetmek

İngilizce sitelerden para kazanmanın birden fazla taktiği vardır.

Türklerin en çok kullandığı taktik resimler üzerinden para kazanmadır. Google'ın ana sayfasında yapılan aramalarda çıkan resimlere tıklanması suretiyle çekilen hitleri kastediyorum.

Bu taktik nisbeten daha hızlı, sürekli yeni site kurmanızı gerektirebilecek, adsense hesabınızı tehlikeye atacak bir taktiktir. Risklerinden kaçınma yolu olmakla birlikte rakipleriniz aşırı fazla ve güçlü, mesainiz ise oldukça fazla olacaktır.

Google, algoritmasını resimlerden hit çeken spamcıların artmasından dolayı oldukça değiştirdi ve güçlendirdi. Öncelikle resim yönlendirmesi olmadığı için hitler yarı yarıya düştü. 2. olarak spamcıların resimlerde üstte olma süreleri belirgin şekilde düştü. Google'ın aldığı tedbirlerden spamcılara yönelik yeni ek tedbirlerin gelmeyeceğini düşünmek saflık olur. Yakın bir zamanda resimden hit alan spamcıların tarihe karışacağını düşünüyorum.

İngilizce sitelerden para kazanma yazı dizisini emin adımlarla yol alıp, rakiplerini minimize eden taktikler kullanmak isteyenler için başlattım.

Şöyle düşünün her birinden günde 20-50 arası hit aldığınız 200 yazınız var. Bu, günde 4000-10000 arası bir trafik demek.

Bu trafikle elde edeceğiniz günlük kazanç sektöre göre değişmekle birlikte günde 250-800 tl arası.

İngilizce Siteler İçin Seo ve Similarweb ile ingilizce siteleriniz için hit getirecek kelimeleri bulma konusunda domainlerle ilgili verdiğim taktiğin maliyeti :

Ana domain : 200-500$
Yedek Domainler ( her biri farklı ip'lerde a,c classları farklı ) : 50-100$ X 5 (domain)

Minimum 1800 tl Maksimum 3000 tl ile oldukça sağlam bir ana domaine, onu mükemmel besleyecek 5 adet sağlam paravan domainlere sahip olacaksınız. aynı ip'lerde kurulum yapma hatasına düşmezseniz.

200 makalenin size maliyeti 500$

200 makalenin size günlük getirisi kelimelerinizi doğru seçmişseniz aylık minimum 6000 tl.

Bu yazı dizilerinde belirttiğim taktiklerden dolayı ortaya çıkabilecek mağduriyetlerden sorumlu olmak istemiyorum. Ben taktiklerimi paylaşırım, iki günde bir güncellenen algoritmaların azizliğine uğramak da var bu işin sonunda. Bu meblağlar sizi etkilemeyecekse girin bu işlere.