Anladığım kadarıyla siteniz bir video sitesi. 2 Ay boyunca açıklamalarıyla beraber özgün ve kaliteli videolar paylaştığınızı varsayarak bundan sonraki süreçte sosyal medyaya ağırlık vermeniz gerektiğini vurgulamak istiyorum. Sosyal medya ile birlikte siteniz için kaliteli tanıtım yazıları almaya çalışın. Kalite dışına çıkmadan ve abartmadan backlink çalışmaları yapabilirsiniz. Gündemi takip edip gündem ile alakalı videolar hazırlayıp sitenizde bunları açıklamalarıyla birlikte paylaşmanız sitenizi yeterli düzeyde güncel tutacaktır. Tanıtım yazılarını siteniz ile uyumlu, çöplük olmamış temiz sitelere vermeye çalışın. Toplu bir şekilde tanıtım yazısı almayın ve tanıtım yazılarınızı düzenli periyotlarda almaya özen gösteriniz. Doğal olabilecek her türlü link çalışması yapabilirsiniz. İlk olarak aklıma gelenleri yazdım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi Çalışmalar.
Teşekkür ederim, evet sitem bir video paylaşım sitesi. Sanırım sosyal medya'da yoğunlaşmam lazım. Bu sefer iradeli davranarak bırakmayacağım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:46:17 -->-> Daha önceki mesaj 15:45:03 --
Ne üzerine video sitesi ? İlgi alanlarını bulup o sayfalara reklam verebilirsiniz

.
Çoğunluk haber

biliyorsunuz Türkiye'de gündemde politik yoğunluk çok fazla

Komedi - Fragman diye açtım ama çok aktif değiller. Reklam vermeyi düşünüyorum ama dediğiniz gibi doğru yerlere.