Merhaba Daha Yeni Youtube Hesabı Oluşturdum Ve Milliyetin Video Bölümünden 1 Videoyu İndirip Youtubeye Koydum Ve Şuanda Para Kazanılıyor Durumda. Ve Videoda Milliyetin Logosu Mevcut. Milliyet Videodan Dolayı Hakkımda Tazminat Davası Vs Açabilirmi ? 1-2 Kuruş Kazanalım Derken Tazminat Davası Yemeyelim Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardımcı Olabilirse Mutlu Olurum.
tazminat davası açılmaz hakkında. Milliyet'in yayın grubu kimse youtube da yetkili sayfasndan senin videona Strike atar bu da senin youtube kanalının 1 ceza yemesi anlamına gelir. 2. defa aynı şey olursa yine strike atar, yani o video yu istersen siler isterse üzerinden para kazanabilir. ve 2. ceza yemenin anlamı videolarından para kazanamazsın anlamına gelir.
3. strike da yani ceza da ise youtube kanalın tamamen kapatılır. Mahkemeyle avukatla uğraştırılmazsın youtube kazançların kapanır ve kanalın kapanır. onun yerine eğer para kazanmak istiyorsan faydalı videolar çek, eğitici videolar çek veya yok ben haber videoları yayınlicam dersen para kazanmayı aktif etmeden yükleyebilrisin.