Merhaba arkadaşlar, kullanmayıp da paylaşmadığım bir içerik kalmasın diye localhost'umu açtım ve yavaş yavaş içindekileri paylaşmaya başladım.
Bu sefer ki içeriğim ise özenerek hazırladığım ancak nedense kullanmaktan vazgeçtiğim bir tasarım olan MyBlog.
Tüm iç sayfaları hazırlanmış olan bu tasarımı eminim ki beğeneceksiniz.
Normalde bu tasarımı wordpress'e aktarıp kullanmayı düşünüyordum. Ancak biraz maymun iştahlı olduğumdan daha bitmişken bu temadan sıkıldım. Bir başka tasarım yaptım.
Aşağıda da belirttiğim gibi 1 adet ana sayfa ve 6 adet iç sayfa bulunuyor. Bu temayı kendime göre yaptığımdan bileşen kısmında Ön izleme ve Dosya İndir butonları bulunmakta ve yine benim tarzımda site isteyenler için video sayfası da bulunmakta. Bununla beraber kendi ürünlerimi paylaşmak için bir portfolyoya ihtiyacım vardı ve bunun içinde portfyolyo ve portfolyo tekil sayfalarını oluşturdum.
Bu temayı kullanmak isteyen olursa herhangi bir sorunda ya da wordpress entegre gibi şeylerde P.M ile sorabilir.
Özellikler - 7 adet sayfa (anasayfa, kategori, tekil yazı, portfolyo, tekil portfolyo, tekil sayfa, video tekil yazı)
- Sade kolay kullanışlı, bol efektli
- Gelişmiş bir sidebar
Büyük hali için resme tıklayın