dudbox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum proje olarak zaten tutulan bir proje bunu onedio da gördük. Fakat bu rekabet ortamında nedio olarak başladıgınız bu projede isimden dolayı yapacğaınız sistemi heba etmiş olursunuz... google varken diğer arama motoru yandex çıktı neden foofle, joojle yada turevi bir isimle çıkmadılar ? bunu bi düşün... başarılar
Öncelikle bu değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum hocam. Hepimiz bu konuda hem fikiriz ki Onedio sitesi büyük bir başarı yakaladı, kullanıcılar tarafından benimsendi ve büyük bir popülerite oluşturdular.
Biz Nedioo 'yu almadan önce Onedio ile ilgili bu tür soruların geleceği riskini göze aldığımızı kullanıcılar bilmelidir.

Şuan için bir rekabet söz konusu olamaz. Ancak, bundan 1,2 yıl sonrasında İnsanların Nedioo 'nun varlığını bilmelerini sağlamak, güzel işler başarabildiğimizi görmelerini sağlamak, Bu platformda bizde varız diyebilmeyi ve insanlara bakarak işte bu yeni bir şey deneyin demeyi umuyorum. Çeşitli forumlarda Nedioo ile ilgili Onedio üzerinden yazılan yorumlara buradan bir yanıt vereceğim Biz güneşin bize ulaşmasını istiyoruz, ve bu gölgeden çıkacağız.

Şuanda ufak çaplı tanıtımlar yapmaktayız, Instagram 'da ve diğer sosyal platformlarda Nedioo 'yu insanlara anlatıyoruz.

Kullanıcılar bilmelidir ki bu platformda projemiz yeni ve henüz fikirlerimiz Beta aşamasında,bu geliştirme sürecimiz aylar alacak gibi görünüyor.

Her girişimin altında mutlaka bir risk var, yaptığınız şey iyiyse ve işinizi aşkla yapıyorsanız bunu insanlar görecektir. Biz işimizi bugün ve gelecekte tutkuyla yapmayı planlıyoruz. Bu pazarda, işimizi tutkuyla yaparken, bu tutkuyu ve farklılığı görenlerin Nedioo'yu seveceklerini düşünüyoruz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:19:49 -->-> Daha önceki mesaj 03:17:42 --

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onedio ya benzemiş domain,umarım hayrını görürsünüz.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.