Squirtle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birinci buluşmada ben kızın yanına gittim muhabbet ettikten sonra kendi arkadaş ortamına soktu 1-2 saat de orda takıldık ayrıldık

3 gün geçti ve ardından kıza tekrar yapalım dedim bilmiyorum dedi ilk buluşmadada aynısı olmuştu ve buluşmuştuk agırdan mı satıyor bilmiyorum

Kızla yeni tanıştık arkadaş olmak istiyorum tanımadan direk sevgili moduna girmeyi düşünmüyorum

Yeni tanıştığınız bi kızla neler yapabilirsiniz?
Nasıl iyi vakit geçirebiliriz?
Klişe bir buluşma olsun istemiyorum cafeye gidip çay içip oturmayalım
Eskişehirde oturuyoruz 8 gibi buluşacağiz büyük ihtimal
Genelde ilk 20 buluşmada falan aylak aylak yürütmeyi tercih ediyorum Hani yürürken yeni yerler gözümüze takılıyor aa şunu deneyelim aa bunu yapalım diyalogları yani akışına bırakmak daha iyi. Bir yer belirleyip hadi şuraya gidelim demektense aylak aylak gezerken yolda sokakta kızın ilgisini çektiği şeyleri yapmak daha mantıklı geliyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:26:22 -->-> Daha önceki mesaj 15:24:44 --

Point adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bowlinge götürüyorum. Hem pek bilmiyorlar, iyi oluyor. Ufaktan dalga geçmeler, onunla uğraşmalar vs. flört ettiğimizi kıza hissettiriyoruz.

Lunapark biraz klişe oldu, ilerleyen zamanlarda olabilir.
Abi bowling'e ben götürmedimde götürüldüm bir arkadaşı daha gelmişti, 2 'sinden dalgayı yedim ondan tercih etmiyorum