Arkadaşlar forumda bir arkadaştan site aldım siteyi aldıktan sonra tüm bilgileri aldım ve cpanele girince yedek almak istemiştim boyutu görünce 8 GB lık şok olmuştum ancak iş işten geçmişti site moda sitesi olduğu için resimler yüksek boyutlu olarak yüklenmişti ve XTURK teması kullandıldığı için yüklenen bir resim 15 parça şeklinde yüklenmiş yani 1 resim yerine 15 resim farklı boyutlarda yüklenmiş. ( Nasıl bir tema ise rezil bir tema )
Bende siteyi aldıktan sonra hitler normal bir şekilde ilerlerken büyük boyutlu resimlerin %10 una yakınını sildim ortam dosyasından. Ancak hitler bir anda 0 landı ve hitlerin kaynağı da sonradan fark ettik ki resimlerden geliyordu. Yani sildiğim resimlerden hitlerin 0 lanması tamami ile kendi hatam.
Arkadaş ile irtibata gectik varsa kendisinden eski yedekleri alıp yeniden kuracaktım ancak dosya boyutu yüksek oldugu için saolsun sürekli yardım ederek ftp ye rar lı bir sekilde attı. Ve siteyi hosting firmasından ticket atarak sildirdim ve bu yedegi kurulmasını talep ettim.
Talep etmeden önce de r10 daki firma , ticket atmama ragmen eski yedekleri yükleyin dememe ragmen gidiyor 1 gün önceki yedegi yüklüyor yahu eski yedegi yükle veya tarihleri ne zaman diyorum adam kendi kafasından 1 gün öncesi yedegi yüklüyor. Tarihler ne zamanın dedigimde adam cevap vermiyor. Ve bu saçma sapan zararım 1000 tl nin üstünde ve 1 haftadır hitler 0 landı.
Şimdi arkadaş '' abi yedeği pc ne kopyala ne olur ne olmaz '' demişti allahtan kopyaladık ve rarlı şeklinde elimizde yedegimiz var. Hızlı bir şekilde bir reseller hesabı alacağım ancak almadan önce elimizdeki full backup rarlı dosyasını nasıl size ulaştıracagız ve 8 gb lık dosya oldugu için nasıl bir çözüm önerirsiniz arkadaşlar.
Kurulum size ait olacaktır ve kurulumdan sonra sitedeki resimlerin çıkmasını istiyoruz. Arkadaş ile konuştuğumuzda resimlerin çıkmamasının nedeni kendimiz yedeği kurarken rar dan dosyaları çıkarttığımızda türkçe harflerin ş ö ç gibi hata vermesinden dolayı dosyaya çıkmamasından olabilir demişti bu konu hakkında da bize yorum yaparsanız cok sevinirim