Merhaba,

E-Ticaret sistemimizdeki bazı eksiklikleri giderebilecek ve sürekli çalışabileceğimiz bu konu da ilgili hasasiyeti gösterebilecek Usta arıyorum.

- Parolamı unuttum, sorgusu çalışmıyor. Hata'ların tespit edilip giderilmesi gerekmekte.
- Mailler müşteriye ulaşmıyor, maillerin ve şablonlarının test edilip, problemlerin giderilmesi gerekiyor.
- Satınalma ekranında siparişi onaylarken, "Kullanıcı Sözleşmesini okudum, onayladım" sözleşmesi boş. Doldurulması gerekmekte. Sitedeki anadizin de mevcut.
- Hizlisms.com.tr SMS desteğinin aktif olması gerekiyor.
- Ürün görüntüleme ekranında Chrome ile giriş yapıldığında, ürün fotoğrafları görünmüyor. Ancak büyütüldüğünde görüntülüyor. (Mobil yada diğer tarayıcılar da bu sorun yok)
- Mantıklı fiyat çerçevesinde ThemeForest'ten aldığım, Hazır mail şablonu var. Uygun fiyatlı olursa maillere entegre etmeyi düşünüyorum.
- Sitedeki genel görsel, buton, markaların uygun şekilde düzenlenmesi.
- Önümüzdeki saat/günlerde alınacak SanalPos'un ve MobilÖdeme'nin sisteme entegre edilmesi.

Teslim süreniz, fiyatlandırmanız ve referanslarınız ile birlikte konu altına yada info@astalyagrup.com.tr adresine mail atmanızı rica ederim.

Web site adresi: www.divagiyim.com

Bilgilendirme amaçlı; @MeLaNKoLia;

Abartmadan, pazar şartları dahilinde fiyat verirseniz mutlu olurum. İşin ehli arkadaşlar yazsınlar.

Not: Ödeme iTrade puanına göre önce-sonra şeklinde değişiklik gösterebilir.

Teşekkürler,