
İsterseniz gidip Sergey Brin'in topuklarına sıkarım de, adamlar sana güler geçer. Şaka gibisiniz yemin ediyorum. Hadi AdSense arkadaşının sitesini onayladı, bu Türk milleti olarak gidip agario oyunları açıp, AdSense'i sömürün anlamına mı geliyor? Adamlar istediği gibi politika değiştirir, bunu sana, bana, ali veli'ye sormak zorunda değil. Sen Adwords ile reklam ver, agario sitesinde reklamının dönmesinin ne yararı olacak? Bu kadar adamların gözüne sokanlar da sizsiniz. Hukuki hiçbir yaptırımın yok, harcadığın 7k'lık sunucu masrafına + avukatlık masrafını ekler oturur durursun.
Google, AdSense politikalarını oku zaten adamlar demokratik bir sistemimiz var oylama yapıp, size sorup politika değiştirirken izin alıyoruz demiyor. Bırak AdSense'i bugün kıytırık Türk firmaları bile 10 saniye içerisinde kafasına göre madde değiştirebiliyor.
Kazançlarını da istedikleri gibi yakarlar, banka hesabına düşmeyen her kuruşunu öyle bir yakarlar ki, o yeşil dolarcıklarıyla barbekü partisi yaparlar isterlerse.
10 küsür yıldır para kazanıyorum AdSense'ten, ev alacak kadar para kazandım. Milyonlarca gösterim, yüz binlerce tık elde ettim. 1 defa bile uyarı almadım. 1 defa bile adamların iyi niyetini suistimal etmedim. Biz de biliyoruz 1 ayda 50 bin lira para kazanmayı AdSense'ten. Bunu yaparsan ileride kazanacağın xxx binliralardan olacaksın ama, hakkınla, kuralıyla oynayacaksın burada. İleride biz de kural dışı iş yaparsak cezamızı alırız orası da kesin.
Kimse gelip banlandım diye ağlamasın, YouTube banıyla sitenizi kıyaslamayın. Google'ın tek müşterisi, yayıncısı sizdiniz zaten. Ondan sonra niye 3. dünya ülkesiyle kıyaslıyor AdSense bizi diye konuşup durursunuz.