Linkinmetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
denizlide yaşıyoruz, atama hakkari akçalı yibo 'ye çıktı. kız arkadaşım atandı. nasıldır bilen varmı ? malüm şuan terör olayları korkutuyor. gitme / gitmeme konusunda kararsız. gitmezse de2 sene memur olamıyor.
herhabngi bir sorun olmaz kardeşim bende orada askerlik yaptım zaten belli bir süre sonra alışıyor zaten insalarıda senin oralı olmadığını hemen anlıyor ama oradaki çocuklarında bilgiye ögrenmeye ihtiyacı var herhangi bir durumda askeriye hemen yanlarına çağırıyor yada askeriyeyi arar isen hemen ekip yolluyor kapına zırhlı araç ile alıyor karar tabiki sizin kararınızı etkilemek istemem ama ben fikrimi paylaştım insanları o kadar kötü niyetli değil çoğu gittim gördüm güzel bi yer keşke terör olayı olmasada oralara gitsek görsek açıkcası birde uçakla gitmeyi tercih etsin

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:13:43 -->-> Daha önceki mesaj 10:12:37 --

JeaNLouP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğunun insanı iyidir diyenleri anlamıyorum öğretmen olduğu için taksilere almayan adamlar bunların çoğu, artık öyle eskisi gibi hoşgörü felan yok.
burada şöyle bir yanlış anlaşılma var doğu insanı iyidir derken hepsi için değil tabiki aradalarında kötü niyetli insanlar var ama herkezi bir sınıfa koymamak lazım fikrindeyim