Arkadaşlar merhaba ;
Forumda bir kaç kez yeni konu açıldığını gördüm.E-Ticaret ve Drop Shipping yapan arkadaşlardan yardım almak istedim. Herkesin kafasında belli başlı sorular var. Sorularımıza açıklama getirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
1-E-Ticaret yapan bir site başka bir siteye xml verebilir mi ?
2-Bir toptancıdan xml alındı ve alınan fiyatların üzerine kar marjı eklendi. Ürün stok ve fiyatları güncellendiği taktirde,bizim üzerine eklediğimiz karlı fiyatlar da değişiyor mu ? Yoksa sadece stok bilgileri güncellensin gibi bir yöntem var mı ?
3-Drop Shipping sisteminde siz parayı toptancıya ödersiniz toptancı sizin adınıza müşteriye veya size kargolar. Toptancıya parayı peşin ödüyorsunuz. Bankalar kaç günde bize satılan ürünün parasını ödüyor ?
4-Elinde ürün alabileceği toptancısı olan kişiler kendi drop shippinglerini kurmak için ne yapmalılar ?
5-Sanal Pos başvurusu yapmak için illa firmamı olmak gerek ? Bazı E-Ticaret yazılımları ücretsiz pos eklentisi diyor bu nasıl oluyor ?
6-Bir kaç farklı toptancıdan ürün aldığımızı düşünürsek . Sitemizden ürün satın alan müşteriye kargo ödemesi nasıl çıkarılıyor. Toptancının birim fiyatı mı girilmeli siteye ? Farklı toptancılar varsa kargo ücreti nasıl yansıtılıyor ?
Ekstra sorular olursa konuya ekleyeceğim şimdiden ilginiz için teşekkürler.
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır ...