tatar59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar evlilik arifesinde olduğum için ek gelir kapıları arıyorum. Buradaki arkadaşlar youtubede çok güzel işler yapıyorlar. Youtube ile ilgili tek merak ettiğim bir konu var. Ufak bir araştırma yaptım youtubede içerik üreticileri bile aylık 1000 tl rakama çok zor ulaşıyorlarmış. Tabiki benim içerik üretme gibi bir şansım yok iş yerinde çalışırken oyun oynayıp videoya çekemem.Youtubede var olan videoları daha önce görülmemiş videoları vs youtubede paylaşıp para kazanmak mümkünmü yani youtubede hatrı sayılır para kazanmak için içerik üretmek şartmıdır. Örneğin bir bilgiyi ele alalım bir kaç bilgiyi bir araya getirip video haline getirip youtubede paylaşarak uğraşıma değecek ücretler kazanabilirmiyim. Bunun cevabını bana verebilirseniz çok sevinirim. Hepinize koaly gelsin.
Hocam düzenli çalışırsanız emek verirseniz tabi ki geliriniz olur. Mesala evde muhabbet kusunuz var onun konuşmasını kaydedin atın, gezilere gidiyorsanız değişik gördüğünüz yerlerin videosunu veya fotoğraflamasını yapıp video şeklinde atın. Verilecek örnek çok saymakla bitmez. Yt de bi kanal gördüm adam 4 saat boyunca evin bır köşesinde oturuyor bacaklı kamera ile kendini çekiyor. Bütün videoları 4 saatten uzun. Adam oturduğu yeden para kazanıyor misali Başka örnek diyorsanız haber kanalı oluşturabilirsiniz yabancı haber sitelerine düşen haberi ilk siz yakalayıp atarsanız güzel izlenim alacağınıza eminim. Başka bi örnek oyuncak alıp onların tanıtımını yapabilirsiniz fakat yabancı dil sunumu olursa güzel kazanırsınız. Ama bunlar için güzel bi kamera veya pikseli yüksek güzel bir cep telefonu lazım.