Çalışmanız güzel fakat verdiğiniz paraya karşılığını alamamışsınız gibi. Ama fiyat konusu sizin için problem değilse iyi bir reklam türü (Bayan çok itici bidaha ki videoyu başkasına yaptırın

)
İşin açıkcası bilmediğim bir sektör olduğu için ucuz mu pahalımı orasını bilemiyorum. Ancak bir kaç kişiden daha teklif aldım hemen hemen aynı fiyatlardı.
Reklam olayında ise aslında reklamın iyisi kötü olmaz mantığındayım. O yüzden bilerek bazı şeyleri böyle bıraktım. Kaliteli bir reklam olursa herkes izler ama geçer gider. Ancak böyle bir nevi espiri ve hataların olduğu videolar daha çok etkileşim alır.
Misal ben reklamı yayınlandığımda, insanların reklam'a o yakışıklı erkek benim. Kim kimi takip ediyor ***, Neden sadece Antalya içinmiş gibi yorumların yapılacağını düşünüyorum (yapılmasada dikkat çekmesi amacı ile ben yaptırıp tartışmalar çıkaracağım)
Ayrıca ek olarak bayanın surat ifadelerinden oluşan bazı komik caps'ler yapıp şuanki ruh halim, kim kimi takip ediyor bilmem ama devlet herkesi takip ediyor, İşte Foving'in yakışıklı erkeği gibi caps 'ler ilede yorumlar attıracağım. Bu şekilde bir viral reklam çalışması oluşturmayı planlıyorum.