ayesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

BAYRAMA ÖZEL KAMPANYA

Son Gün : 27 Eylül 2015

HEDİYE BOTLAR

8 Adet Haber Botu

video

4 Adet Video Botu

video

1 Adet Google Resim Galeri Botu

video

24 ÖZEL WIDGET (bileşen) ile Tamamen Özgünleştirilebilir Yapı

TEMA DETAYLARI
  • Fotoğraf Galerisi Sistemi
  • Video Galeri Sistemi
  • Yemek Tarifi Sistemi
  • Rüya Tabiri Sistemi
  • Otomatik Çekim Yapan Döviz Kurları Sistemi
  • Otomatik Çekim Yapan Hava Durumu Sistemi
  • Otomatik Çekim Yapan Namaz Saatleri Sistemi (Panelden Kapatılabilir)
  • Otomatik Çekim Yapan Günlük Burç Yorumu Sistemi (Panelden Kapatılabilir)
  • Otomatik Çekim Yapan Puan Durumu & Fikstür Sistemi (Widget)
  • Her Alan ve Kategori İçin Farklı Renk Seçebilme.

10 'larca Reklam Opsiyonu ve MOBİL REKLAM Desteği

DEMO: [ANASAYFA] - [KATEGORİ 1] - [KATEGORİ 2] - [KATEGORİ 3] - [HABER/KONU GÖRÜNÜMÜ] - [FOTO GALERİ LİSTELEME] - [FOTO GALERİ GÖRÜNÜMÜ 1] - [FOTO GALERİ GÖRÜNÜMÜ 2] - [VİDEO LİSTELEME] - [VİDEO GÖRÜNÜMÜ] - [YEMEK TARİFİ GÖRÜNÜMÜ] - [ASTROLOJİ GÖRÜNÜMÜ]

Ek Bilgilendirme:
Temanın çalışabilmesi için sunucunuzda ioncube loader yüklü olmalı ve php sürümünüz minumum 5.3 olmalıdır. Temada fonksiyon, admin ve ek işlem dosyaları kapalıdır.
Tema domaine lisanslı satılmaktadır. Dosyaları indirebileceğiniz link ve lisans anahtarınız tarafınıza iletildikten sonra iade/değişim maalesef mümkün değildir.
Tema ile birlikte 1 yıl ücretsiz destek sunulmaktadır.
Tema ile birlikte hediye edilen botların güncellenme garantisi bulunmamaktadır.
Skype v.b anlık iletişim araçları kullanmadığım için her türlü konuyu konu altında sorabilir özel bir durum varsa veya temayı satın almak istiyorsanız PM gönderebilirsiniz.

Temayı referansınız oluyum diye ücretsiz isteyen arkadaşlar var onlar referans olayını hiç anlamamışlar. Birinin bana referans olması için benim bu platformda herhangi bir ticaretimin olmaması lazım veya yeni üye olmam lazımki güvenilir birisi olmayayım. Görüldüğü üzere 180 civarı ticaret puanım var ve 9 yıllık üyeyim ve bunu isteyen kişiler yeni ve ticaretsiz üyeler onlara ben bedava tema verdiğimde ve onlar konu altında evet bana verdi temayı yazdığında kim benim değil onun profiline güvenecek? Ayrıca 9 yıllık ticari geçmişim olan platformda neden bana güvenilsin diye böyle birşeye başvuruyum? Bu istekleri PM ile gönderenler bi yana üyeliği dahi olmayan başka platformlardan ulaşan arkadaşlar bu tarz mesaj atarak neden komik duruma düşme çabasındalar? Bu tarz mesaj gönderme niyetiniz varsa boşuna zahmet etmeyin cevaplamıyorum direkt siliyorum.
Harika desem kelime yetmez...Böyle bir tema görmüş değilim şu wordpress tema piyasasında... Birde bayrama özel kampanya var....Param olsaydı böyle bir temayı kaçırmazdım...Hayranlıgımı gizleyemedim..Yiğidin hakkını vermek lazım ama Tekrar helal olsun eline sağlık hocam