Tahlil sonuçlarınızı paylaşırsanız yardımcı olayım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:25:23 -->-> Daha önceki mesaj 20:21:45 --
Ayrıca son mesajınızı okumamıştım, şimdi okudum. Öpücük hastalığı dediğiniz IM veya EM'de en baş belirti lenf bezlerinde aşırı büyümedir.
Boyunda, koltuk altında, kasık bölgenizde şişlikler varmı ele gelen büyük seviyede?
Şişlikleri kontrol etmedi doktor, acil servise gitmiştim, onlar ürolojiye yönlendirdiler, herhalde taş var felan diye, orası da ultrason verdi, ve yine enfeksiyon şüphesiyle doktor enfeksiyon hastalıklarının görmesini tavsiye etti. Enfeksiyon uzmanına gittim, kan tahlili verdi enfeksiyon için, sonrasında ise sanırım Lökosit vs. gibi değerlere bakarak bu teşhise yaklaştı. Bir de ultrason sonucunda "gaz distansiyonu" gibi birşey vardı, bunu da görünce sanırım daha çok yaklaştı tanıya. Bir de tam teşhisi burada koyamayız, Şişli Etfal'e gitmen gerekebilir dedi. Ama internette okuduğum kadarıyla bu hastalığın teşhisi, hastalık incelenmeye başlandıktan sonra çok zor değilmiş, ama bilemedim niye öyle dedi.
Teşekkürler bu arada yardımınız için, test sonucunu paylaşırım yarın eğer çıktısını alabilirsem.