Merhaba Hocam,
Script gerçekten çok kullanışlı. Öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim. Daha da geliştirilebilir olabilmesi için bazı önerilerde bulunmak istiyorum.
Sitenin sağ üst köşesine Anasayfa'ya dönmek için bir buton, favorilere eklemek için bir buton ve siteye girişler için sayaç butonu alanı eklense daha güzel olur.
Örnek :
Mesela ben aldığım scripti imzamda yer alan ana site için kullandım sitenin bir eklentisi gibi. Fakat kişi linke tıkladığında script alanına gidiyor işini gördükten sonra ana siteye dönmek istese ana sayfa butonu yok.. Favorilere ekle butonu olmadığı için de erişimde sıkıntı olabilir. Mesela benim domainim akılda kalıcı değil diyelim kişi tesadüfen bulduğu bir siteyi beğenmişse bile unutabilir. Son olarak sayaç o da biz web sitesi yöneticileri için...
Bunların dışında haritalı sürümde eczaneye rota girerek navigasyon kullanabilirsek bu da yazılımı uçuracak bir özellik olur. Sonuçta eczaneye ait her türlü detay yer alıyor. Eczanenin konumu var, adresi belli, telefonu yazıyor... Rota da girilebilirse tadından yenmez.
Son olarak isimtescil den host kullandım eczaneara için hosting çıkışları kıbrıs görünüyordu ve haritalı sürümde direk konumu bulduğu için kıbrısı gösteriyordu. Bu sorunu başka bir hosting firmasına taşıyarak çözdüm. (TR de olduğu için direk hangi şehirdeyse oraya döndü, sorunum çözüldü) Fakat benim gibi bu konudan mağdur olabilecek kişiler için haritada ayarlama yapılmalı (olabiliyorsa) Eğer kişi TR de değilse İstanbul ya da Ankara zorunlu seçenek olarak gelmeli. Haritada orası gösterilmeli.
Emekleriniz için teşekkür ederim.
1) Kodlar ile aranız var ise üst menüye eklemeniz gereken sadece li ile yapıdır ki kodlardan kopyala yapıştır yapabilirsiniz.
2) Rota olayını herkese TEK TEK özel mesajında söylediğim gibi map api desteklemiyor.Bu arada tem ekran gibi bir özellim mevcut aramanı üstüne aramayı gizleme butonu mevcut
3) Güney kıbrısta benimde sitem mevcut fakat herhangi bir sorun yok.Bu arada ülke dışından giren insanlar için istanbul olarak gösterilcektir.
Bu arada gelişmeler devam ediyor v3 çıkabilir.Takipte kalın