Merhaba Arkadaşlar
Fan sayfalarınızda paylaştığınız bütün içeriklere beğeni işlemi yapıyoruz tamamı türk yüzde 100 gerçek kişilerden oluşmaktadır
faydaları nelerdir :
1-sayfa etkileşimi artacaktır yüzde 100 garantisini veriyorum
2-sayfa erişimi artacaktır yüzde 100 garantisini veriyorum
3-video içerikli ise izlenme artacaktır yüzde 100 garantisini veriyorum
4-en önemlisi sayfanızda paylaştığınız içeriğe yaptığımız beğeni işlemi sayesinde kişilere sayfanızı begenmeleri için davet edebileceksiniz
a:nasıl davet edebilirsiniz :
http://prntscr.com/8gl4uc 10.076 kişi begendi kısmına tıklayarak (sayfanızdaki içeriğe yaptığımız begenı işleminden sonra kaç kişiye begenı yapılmışsa o kısma tıklayınız .bu örnek verilmiştir )
b: davet et kısmına tıklayarak gönderinizi begenen kişilere davet et tıklayarak işlemi yapma
http://prntscr.com/8gl5jg
bu sayede sahip olduğunuz fan sayfalarınız etkileşimi artacak -erişimi artacak -video içeriği ise izlenme artacak (etkileşim ve erişim yanında beraber ) ve sayfanıza organık olarak begeni yapan türk kişileri davet ederek begenmeleri sayesınde sayfanıza hayran ekliyeceksiniz
fiyatlandırma :
1 k 5 tl ve katları şeklindedir
çekim hızı :saatde 6 k civarıdır
toplam çekim miktarı :50 k + üstüdür
ödeme yöntemi :yapı kredi havale-bütün bankalardan eft -garanti cepbank
beğeni çekimi için bize sayfanızda paylaştığınız içeriğin url linkini vermeniz yeterlidir başka bişeye gerek yokdur
hızlı iletişim için

m
e-posta :thunderbolt@fansliker.com adreslerinden ulaşabilirsiniz
Not :Biliyorsunuz sayfalara hayran çekim işlemleri yaklaşık 7 aydır facebook tarafından engellenmiştir .örnek verırsek panel sistemlerinde eklenti ve exe ler autolike sitelerınde ise app ler (uygulamalar ) sayfalara hayran cekim işlemleri için engellenmiştir fakat 1 haftadır bulduğumuz 1 yöntem sayesınde autolike üzerinden eklediğimiz 1 uygulama sayesınde sayfalara direk olarak begenı işlemi yapılmaktadır ve bunu şuan test ediyoruz amacı ise acaba sayfalara hayran ekleme işleminden sonra herhangi 1 düşme olacakmı yada herhangi 1 olumsuzluk olacakmı dıye testler yapıyoruz ve şayet başarılı olursa bununla alakalı ayrıca bu konu altından yada farklı 1 konu açarak sayfa çekim işleri adı altında yapabiliriz bu yüzden bunuda ayrıca belirtmek istiyorum .iyi forumlar