ertunc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim şehir gürültüsünden uzak kalabalık olmayan mekanlara gidin baş başa birşeyler yiyin için. En azından kızın niyeti olup olmadığını anlarsın. Genelde arkadaş olalım falanla başlayan cevaplar hüsranla bitiyor ama umarım öyle olmaz sizinki Neoyu geçtikten sonra kocatepe var ora olabilir, şelale park olabilir. Paraya kıyım diyorsanda Gaga ya gidebilirsin
Kiz arkadas olalim diye bi cevap vermedi hocam 😄
Kiz isten cikcak selale uzak kalir para suan icin sorun degil ama baslangicda oyle bir yere goturmek kafama yatmiyor acikcasi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:18:55 -->-> Daha önceki mesaj 15:15:02 --

berkanmolla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğlenceli olmasını istiyorsanız, yerinizde olsam 7/7.5 gibi lunaparka giderdim ona sürpriz yapıp. Ve fazla adrenalinli şeyler olmasına gerek yok, oradaki tırtıla binseniz bile eğlenceliydi o neoplus yolundaki. /tam hatırlamıyorum ama öyle olması gerek hata Eti'nin fabrikasını geçip falan/
Neoplus uzak kaliyor hocam lunaparka esparkdir dediginiz yer. Hocam ilk benimde aklima lunapark geldi fakat iyice lunaparki filmler diziler klişe lestirdi acikcasi kizla durumumuzda belli degil kiz anlar heralde niyetimi lunaparka gotursem

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:22:53 -->-> Daha önceki mesaj 15:18:55 --

black_scorpion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekirdek kola yapın çardaklarda
Onu ilk bulusmada yaptik 😄

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:25:07 -->-> Daha önceki mesaj 15:22:53 --

izmir35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rakı-balık yapın hocam içinizi dökersiniz
Onu ilerisi icin dusunuyorum hocam suan cok erken 😄

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:26:20 -->-> Daha önceki mesaj 15:25:07 --

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle lünaparka gidin.
Beraber eğlenmeye çalışın ki kızın tavırlarını anlarsınız.
Suan lunapark on planda azcik daha erken olda bisiklet kiralamayi dusunuyordum 😢

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:38:03 -->-> Daha önceki mesaj 15:26:20 --

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çay için

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kzi cuma gunu tatile gidicek gelince hasret giderelim diye termos esliginde cay icmryi dusunuyorum 😁
Belkide icemiycez veya bulusamiycaz belkide hoslanmadi ne boktan isler bunlar ben hic bi zaman hic bir sey icin boyle plan yapmadim