webmaster1994 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site disi seo yaptinizmi yaptiysaniz neler yaptiniz mobil haber kategorisindeki site icin neler onerebilirsiniz ?
Hocam site dışı seo yapmadım 1-2 tane tanıtım yazısı aldım oda çok vasat sitelerden tek yaptığım sosyal medyayı kullanmak oldu oda şu şekilde örneğin konuyu girdikten sonra facebookta paylaştım facebook linkinide add url de ekledim anında index aldırdın oradan ufak tefek hit gelmeye başladı kullanıcı sitemi sevdi ve son durum 20k

Mobil için şuan aklımda olan şu var resim var ise compressor.io/compress adresinden resimi sıkıştırıp öyle ekleyin

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:53:55 -->-> Daha önceki mesaj 14:52:58 --

okokok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense dışı kazanç kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi firma?
sağlıyorum hocam direk alıyorum firma yok arada

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:55:12 -->-> Daha önceki mesaj 14:53:55 --

cemsina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aranması 50.000+ olan 10+ kelime tesbit ettim. tbmleri de iyi. bu kelimelerde her ay 1 tanesinde ilk sayfaya çıkmayı planlıyorum. kelimeler genel konular, yani makale yazdırıp o makaleyi ilgili kelimede ilk sayfaya çıkartacağım. makaleler 1000+ kelimelik olacak.
hostingi hawkhost'tan washington dc merkezli alacağım.
bu konuda bana neler önerebilirsiniz.
sürekli dediğim gibi sosyal medya eğer kelimenizin araması var ise youtubede video yükleyip açıklamayada yazarsanız ben çok faydasını gördüm

Bu da şimdi aklıma geldi konuları bir kere yazıp bırakmayın güncellemeye çalışın çok çok fazla faydasını göreceğinize eminim