Tesekkur ederim. Site ici seo kriterleri zaten dile gore degismiyor ayni kaliyor, onemli olan sey ingilizce sitelerde konu tasarimi da yapiyorlar gorsellik acisindan.
sitenizi pm ile atarsanız bi incelerim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:15:03 -->-> Daha önceki mesaj 13:14:19 --
Benimde haber odaklı EN içerikli sitem var. Henüz 3 4 aylık. Şu an hitlerimin seviyesi 40-100 arasında değişiyor. Bunu ilerletmek için ne yapmalıyım?
Teknoloji haberleri mi hocam ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:19:52 -->-> Daha önceki mesaj 13:15:03 --
hacam hayırlı olsun başarılar dilerim. Ben de ing içerikli bir site açtım ama 2 ay sonra yeterli hit alamadığım için bıraktım, sildim siteyi. Merak ettiğim ve yanlış mı yaptığım dediğim noktalar var:
1- Sunucu lokasyonu önemli mi? Tr lokasyon hit açısından sorun mu?
1- Sunucu önemli hocam site hızı açısında ama çok çok büyükte bir etken değil ben cloudflare kullanıyorum mesela
2- Temam ingilizce ama ücretsiz versiyondu. Acaba tema seosu güçlü tr den devşirme ücretli olsa sorun olur mu? Kısaca Tr tema hiti engeller mi?
2-Şuan sitemde türkçe tema var ama tema seo açısından kodlama açısından çok güzel bi tema önemli olan temanın sağlam olması tavsiyem ingilizce güzel bir tema sorunun cevabı ise türkçe tema hite engel olmuyor
3- İngilizcem mükemmel değil. KPDS 70 düzeyi. O da akademik dilde. Bu nedenle görsel ağırlıklı bir site açmayı planlamıştım. Bol içerikli bir site mi gerekir, görsellik yerine? Teşekkürler
3- İlk önce ufaktan hit alacak kelimelerde çıkmak lazım az hit getirecek konu/resimlerde sıralamaya girince kullanıcı benimseme ye başlıyor ve diğer konularda yavaş yavaş yükseliyor görsel açıdan bir site denemedim ama içerik önemli bir etken sadece görsel ile iş daha zor olur