2014 Ortalarından beri ingilizce bir site ile uğraşıyorum Allah'a şükür 20K hitleri yakaladık sitemizi kullanıcıya sevdirdik bu süre zarfında biraz deneyim sahibi oldum malum bu sıralar yabancı içerikli site açıp para kazanmak r10'da fazlasıyla revaçta.
Bu konu altında konu ile ilgili sorularınızı deneyimlerimden yararlanarak cevaplamaya çalışacağım amacım herkesin bu pastanın bir yerinden bişeyler koparması. İnşallah herşey gönlünüzce olur
Not : Pm ile soru sormayalım arkadaşlar buradan soralım. Sorduğunuz soru belki okuyan başka bir arkadaşa yardımcı olacaktır
Ufak Tefek İpuçları
1-)
Benim inancım hit hit'i getirir. İlk önce güncel ve daha spesifik konularda başa çıkmaya çalışın biraz hit yakalayım yabancılar işine yarayan siteyi sık sık ziyaret eder sitenizin otoriterleşmesini sağlar
2-)
Sosyal medyayı kullanın. Girdiğiniz içeriği örneğin facebookta paylaştıktan sonra
Buraya ekleyerek index almasını sağlayın o siteler sıralamaya daha hızlı girer
3-)
Resimlerinizi sıkıştırın.Hele ki mobil ziyaretçisi fazla olan siteler mutlaka sitenize eklediğiniz resimleri sıkıştırın.(
buradan yapabilirsiniz)
4-)
İçeriklerinizi Güncelleyin. Güncel bilgiler için yeni bir yazı yazmak yerine içeriklerinizi güncelleyin faydasını göreceğinize eminim
5-)
Ziyaretçiyi sitede tutun.Sitenize gelen kişi ne kadar çok vakit geçirirse(mause hareketi önemlidir) o kadar faydanıza olur ziyaretcileri akıcı makale ve resimler ile sitede tutma haricinde benimde kullandığım yöntem olan her konuya ilgili alakalı bir video ekleme yöntemini kullanmanızı tavsiye ederim.