Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Prostavaryo; Güzel eklenti eyv lakin mobil tema için önbellek oluşturmuyor bu bir eksi nedeni ise sonuçta asıl amacı olan önbellekleme yaparak siteyi hızlandırmak resim vs tamam kredi istersin ama premiuma bu şekilde teşvik etmen doğru değil çünki free verilen eklentilerin çoğu mobil için önbellekleme yapıyor. Seninde bunu değerlendirmen lazım epey oldu o zaman için eski versionunda mobil desteğin vardı yanlış hatırlamıyorsam yenisinde kaldırmışsın. Mobil için önbelleklemeyi aktif etmeni öneririm. Şimdi benim için mobil daha önemli dolaysıyla başka eklentilere bakıcam mecburen eğer mobilide aktif ederim dersen seninkini kurucam.

Ha ayrıca dolar nedir ya? Türk yapımı diyosun dolar istiyosun buda yanlış bana göre eleştiriyorum çünki dışarıya neden bağlı olalaım demi.
mobil cache hiçbir zaman ücretsiz sürümde aktif olmadı.

Dünyaca ünlü hangi ürün TL ile satılıyor? Müşterilerimin %98'i yabancı ülkelerden. Bu durumda TL ile satış yapmam garip olmaz mı? Ayrıca ben türklere ücretsiz dağıttım premium sürümünü. Daha sonra 5,10,15 vs. diye artırdım ama türkler almadı

UfLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamamen katılıyorum mobil için aktif edersen bende kurucam