Kazanabilirsiniz, ama bu iş emek ve sabır gerektiriyor 1-2 video atıp beklemekle olacak işler değil. Forumda iyi gelir getiren kategorilerin paylaşıldığı konular var 1-2 defa denk gelmiştim. Küçük bir araştırmayla o konulara ulaşabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim eski konulara göz atacağım.
******.com youtube un kalbi burada atıyor.şimdi burda yazanların çoğu kazanmazsın derler çünkü pasta küçülmesin ,ortaklar artmasın derler ve r10da çok youtuber da yoktur.aklınıza ne geliyorsa youtube da deneyin.yüklemeden,denemeden doğru yol bulunmaz.olmuyorsa taktik değiştirin.tabi bu zamanda kazanmak zorlaştı çünkü kapanan kanalların ödemesi olsun,videoları ünleme-telife düşürmeden para kazanmalarını açmak olsun zorlaştı.sürekli verdiğim linkteki konuları okuyun,uygulayın.gerisi şansa kalmış.dün ayda 10k kazandıran içeriği bugün atsanız izlenmeyip de kazandırmayabiliyor.tam tersi olarak da 7 aydır sıfır kazandıran kanal 1 ay gelip de bir maaş bırakabilir.
hocam linki göremedim. Pasta konusunda haklısınız ama gerçekten kazanmak isteyenler zaten 1000 lerce parçaya bölünmüş bir pastanın arasına girmek istemem örneğin 1000 lerce oyun kanalı var bu kategoride çok reklam verende var ama gelir düşük oluyor bu kategorilerde kaç kanal var araştırmak lazım. Teşekkür ederim. Sonuçları buradan paylaşacağım
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:41:06 -->-> Daha önceki mesaj 16:37:44 --
Bunun gibi kazançlar sağlayabilirsiniz hocam ancak sabır ve azim gerekli. Çok çalışmanız gerekli. 1-2 video ile kazanılmaz.
https://www.r10.net/youtube-alisveris...a-kazanin.html
Konumu inceleyebilirsiniz yardımcı olabilirim.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba konunuzdaki hizmeti satın aldığımızda gösterdiğiniz resimdeki kazançlara ulaşmak için ne yapapmamız gerekecek örneğin sitelerde veya sosyal medya hesaplarında yani normal düzeyde bir insanın yapabilceği şeyleri yapmamız yeterli olacakmı. Öyleyse almayı düşünüyorum.