artık uydunete geçme kararı aldım. ttnet 8 mb 72 tl her ay ödemektense uydunette 40 tl civarı uygun benzer paketler var. uydunet kullananlar neler söyler sıkıntı var mı?
Bölgenizde altyapı var ise isabetli bir karar olmuş, iyi günlerde kullanın.
konu hakkında bilgisi olan beni de aydınlatır mı paketler daha cazip geliyor uydunetin ama hizmet nasıldır?
UYDUNET, bir devlet şirketi olan TÜRKSAT'ın internet hizmeti; genel olarak diğer firmalardan iyi olduğu belirtilir zira daha az bölgede daha az insana hizmet veriyor. Bulunduğunuz bölge de özel bir altyapı sorunu yok ie sorun yaşamazsınız,
Arkadaşlar bu uydunet nasıl birşey? Yani şuanda ben TTNET Modemli kullanıyorum. Uydunet' geçmek istersem ne olacak. Kablo TV ne anlama geliyor biraz açık bir şekilde anlatabilecek kullanan arkadaşlar var mı?
UYDUNET, KabloTV hizmeti üzerinden internet hizmeti de veriyor. KabloTV bildiğimiz televizyon yayın hizmeti. Detaylar için
www.uydunetinternet.net adresini inceleyebilirsiniz.
hd teledünya var 25 Mbps’ye kadar 50 GB Ekosınırsız + Teledünya Temel Paket + Kablo TV 39,9...
uygun görünüyor ama ayrıca 144 modem ve 77 civarıda teledünya cihaz parası alıyorlar 24 ay tahahhütle
Modem ve HD StoTopBox cihazını da faturanıza taksitlendirebilirsiniz.
Diğer kampanyalara
http://www.uydunetinternet.net/kateg...ampanyalari-2/ adresinden erişebilirsiniz. Abonelik ve detaylar için
0850 30 44 126 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz
Kampanyalı paketlerden değil de normal tarifelerden birini alırsanız kablo tv zorunlu değil sadece internet alabilirsiniz. Bağlama şekli de binanızdaki turksat kutusundan dairenize 1 kablo çekiyorlar kırıp dökme olayı binanıza bağlı merdiven boşluğu varsa oradan çekerler görüntü kirliliği yaratmadan.
Küçük bir düzeltme yapayım, UYDUNET hizmetinde kablotv olmazsa olmazdır, kullanmak zorunda değilsiniz ancak internet kablotv üzerinden sinyal alır. Dİlerseniz
Uydunet Alana Kablo TV Bedava Kampanyası ndan yararlanabilirsiniz.
Tüm Sorularınız için 0850 30 44 126 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz.
Keyifli Günler