partneri bilmeden nasıl alacağız hocam birde bu rakamın %30-40 civarı kesintiye gidecek niye bu kadar ucuza satıyorsunuz ??
Bu kanal için partner kesintisi yok (nedenini sormayın), Biten ayı takiben 20 gün içinde ödemeler kesinleşir, devamındaki 20 ile 25 gün içinde ödemeler yapılır. Şu anda 112$ kesinleşmiş ödemesi beklemekte, alan kişi paypal adresini ekleyince en geç 20-25 gün içinde ödeme alacak, Bu ay 45+$ içinde var, konu açıklamasında belirttiğim üzere normal aylık geliri en düşük 15$, en yüksek bu ay hariç 45$ civarında seyretmekte, açılış fiyatı olarak 750 tl belirledim 2 gündür alıcı çıkmayınca fiyatı son kez 600'e çektim, Perşembe günü yüksek bir ödememin eksiğini kapatmak için satıyorum, çarşambaya kadar alıcı çıkmazsa; bir önemi kalmadığından satışı iptal edeceğim, güven vs konusuna gelirsek, forumda dünkü çocuk değilim 10 yıldan fazla burdayım, son 3 sene içinde birçok kanal aldım-sattım, alıcı kişiye kaynak listesi vereceğim, son kez video güncellemesi yaparak teslim edeceğim, bunun haricinde 6 ay içinde herhangi bir sorunda yardımcı olurum..