iyide saçmalık şurda başlıyor facebook un kendine para ödeyip reklam verdiğinde aynı şekilde aralarda paylaşım olarak çıkıyor bunun bundan farkı yok çok kullanılan bir program herkes kullanabilir size uygun değilse konunun altını karalamayın lütfen ben uzun zamandır bu programı burada satıyorum hiç bir yetkili uyarı yapmadı ki zaten uyarı yapılacak bi program değil dediğim gibi o kadar sene boşa geçirmişsiniz R10 da gidin arada neler paylaşılıyo öğrenin bence. eğer bi sıkıntınız varsa hakaret ve karalamalarınızı kendinize saklayın ve konuyu şikayet edin sizin konuştuklarınızı sallamıyorum çünkü kimsenin bana HIRSIZ demeye hakkı yok bu konudaki şikayetimi yaptım sizede açık. iyi günler
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:29:24 -->-> Daha önceki mesaj 18:31:01 --
Ne demek istediğim açık net ortada şurda iki yıl sonra bilgisayar mühendisiyim . Facebook api uzmanıyım demek istedim konuyu saptırmaya trollemeye gerek yok.
Bu dediğimi not al sen bilgisayar mühendisi olabilirsin 2 seneye. Ama bu iletişim kopukluğu ve mantık kavramada sıkıntın yüzünden hiçbir zaman iyi bir programcı olamayacaksın.