Arkadaşlar bir kaç haftadır kafamda tasarladığım bir projeyi yakın zamanda hayata hayata geçirmedende sizlerle paylaşmak isterim

Bir web sitesi düşünün 81ildeki üniversitelerde temsilcileri bulunan üniversite ve şehirlerini ( esnafı olsun , hocaları olsun,hayat olsun) öğrenci ağzından tanıtılacak web site üzerinden üst sınıftaki öğrenciler eşyalarını notlarını kitaplarının ilanını koyabilecek şehirlerdeki öğrenciye ev veren ev sahipleri kiralık ilanlarını web site üzerinden yayınlaya bilecek üniversiteyi yeni kazanmış bir öğrencinin tek web sitesi üzerinden okulu ve şehri hakkında bilgi üniversiteye hazırlanan öğrenciler içinde hedef oluştarabilecek şekilde önceden hazırlıklı olacaklar. web sitesine alınan reklamlarla öncelikli olarak site masraflarını daha sonrada ihtiyaç sahipli öğrenciler için ihtiyaçlarını karşılayarak yola devam etmek istiyorum web sitesinin tanıtımınıda küçük broşürlerle üniversitelerde ve otogar girişlerinde sosyal medyada ise genç ağırlıklı öğrenci sayfaları olsun eğlence sayfaları olsun oralarda tanıtım yapılarak güzel bir kitle oluşturabileceğimi düşündüm sizlerinde fikrini almak isterim