Merhaba arkadaşlar, wordpress siteme bot yaptırmak istiyorum. Bot cronjob ile belirli süre içerisinde ekleme yapıcak.
Ayrıca botun içerisinde herhangi saçma sapan kodlar istemiyorum, daha önce yaptırdığım kişi bot içerisine php mail fonksiyonu falan eklemiş ve ciddi şekilde mail çıkışı yapıyordu böyle bir durumda kesinlikle r10 ve diğer webmaster sitelerinde kişi için yaptığı iş için konular açılacaktır.
Botun özellikleri
1. Bot cronjob ile her 2 saatte 1 konu çekecek
2. Karşı site wp kendi sistemimde wp dolayısı ile kategorilenme şekillleri aynı ve a kategorisindeki konuları bendeki a kategorisine eklicek
3. Karşı sitede bazı harfler değiştirilmiş mesela a harfi d harfi gibi özel karakter olarak eklenmiş bu özel karakterleri normal a harfi ve d harfi olarak girişini yapıcak
4. Herhangi bir html tagı siteye cekilmicek karşı sitede bazı yazılar div içerisinde yada strong içerisinde yada kendi sitesinin reklamını yapmış yazılar içerisinde http:// yada www kullanarak bunların temizlenerek yalın halinde çekilmesi gerekiyor. strong html div yada resim gibi bunlardan temizlenmeli sonrasında www nun yer aldığı satırı atlayıp sonraki satıra geçmeli
5. Her satır <p></p> tagları içerisinde bende bu eklemeyi şöyle yapması lazım
mesela 3 satırlık bir yazı düşünün bu satırları kendi siteme çekerken p lere class atamalı aynen aşağıdaki gibi
<p class="kalin">ilk satır yazısı</p>
<p class="ince">ikinci satır yazısı</p>
<p class="kalin">üçüncü satır yazısı</p>
şeklinde olmalı.
Fiyat tekliflerinizi ve teslim süresini ve garanti süresini pm atarsanız memnun olurum. İyi teklifler verdiğiniz takdirde php işlerimi ve bu botun ardından 4 adet bot daha siparişi her an gelebilir bilginiz olsun..
Teşekkürler iyi çalışmalar.
Buraya konu açmadan önce bir kaç kişi ile iletişim kurdum ancak 1 haftadır konuştuğum kişiler hep oyalayıp duruyor bu şekilde olmasını istemiyorum.
Bana skype adresinizide mutlaka vermeniz gerekiyor arkadaşlar