kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem spam yapıyorsun. Hem bunu gururla söylüyorsun, birde r10'da satmaya mı kalkıyorsun yoksa ben mi yanlış anladım?
Pardon spam derken ? Bu bir reklam yazılımı facebook üzerinden kişilere en hızlı şekilde ulaşmayı ve videoları yada içeriğiniz ne ise bilmiyorum ilgilenmiyorum ne atarsanız artık en hızlı şekilde istediğiniz kitleye ulaştırma.
Spam mı diyosunuz ne diyosunuz bilemem ama evet GURURLA söylüyorum ve R10 ' DA SATIYORUM .
Neden böyle bi eleştirde bulundunuz bilmiyorum ama bunun gibi programlar zaten var benimkisi en iyilerden birisi olduğunu iddia ediyorum. Ve bunu ben üretip satmasam internette yabancı sitelerden satın alıyorlar var böyle müşterilerimde internette bulduk aldık destek alamıyoruz diye yakınan ben yazdım ben satıyorum ben destek veriyorum. Bu programı kullamıyosunuz diye bu şekilde eleştirmenize gerek yok ve siz spam diyebilirsiniz ama bu bir REKLAM yazılımıdır. Ve kişilere kendi yaptıkları işte yardım ediyor ilgilenmemeniz yada kullanmıyo olmanız eleştirmenizi gerektirmediğini düşünüyorum Forum yaşınızda çok yüksek ama sanırım hiç facebook bölmüne girmemişsiniz forumda incelemenizi tavsiye ederim. İyi günler