Öncelikle geçmiş olsun, firma ile görüşün telefon ile arasınlar. Sunucu arızaları OVH'ta otomatik olarak tespit edilir ve en geç 1-2 saat içerisinde düzeltilir genelde. Bunun dışında bir sorun olmadığına emin misiniz?
Ayrıca yedekleriniz konusunda firmanın sorumluluğu bulunmuyor. Yedeklerinizi almak sizin sorumluluğunuzda, eğer alamıyorsanız böyle bir hizmet satın almanız gerekiyor. Sonuçta bunlar insan yapımı makineler ve arızalanabilirler. Firmanın makinenin bozulması konusunda hiç bir suçu yok ve böyle bir nedenle sorumlu tutamazsınız. Yani siz bu sunucuyu nereden alırsanız alın bozulabilir. Böyle bir ihtimal her zaman vardır.
biliyorum hocam o yüzden şikayet konusu açmadım zaten lakin onlarca gb dosya var ttnet ile her gün indirmem olanaksız işte böyle saçma sapan bir durum var ortada sorun kaynağıda bu firmaya sorduğumda pazar günleri telefonla arayamadıklarını söylediler sanırım yapacak bir şey yok gibi
Öncelikle geçmiş olsun.
Eğer çalıştığınız firma doğru söylüyorsa yani ovh dan kaynaklı bir şey ise normaldir bu. Çünkü geçmiş dönemler de de ovh nın bazı kişilerin sunucularını kapattıkları gibi bir çok şikayet r10 ve diğer forumlarda gördüm. Yapacak bir şey yok.
Tekrar tekrar geçmiş olsun.
nasıl gelişi güzel kapata biliyorlar anlamıyorum ? sonuçta ben buna her ay para veriyorum hadi kapatıyorlar neden yedeğimi alamıyorum ? rezil bir durum tam bir saçmalık

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:44:21 -->-> Daha önceki mesaj 16:43:28 --
yedek almak aslında pek te zor bi işlem değil , firmaya bırakacağınıza 30 - 40 tl fazladan farklı bir firmadan vds alıp Flezilla server ile otomatik günlük / haftalık / aylık yedek talimatını vererek bu sorunu herkes çözebilir ama suçu fırmalara atacağınıza Türk milleti biraz cimridir deseniz daha makul olur pek fazla yazmadan kısaca özetlemek istedim.
ben suçu firmaya atmadım farkında iseniz firmanın adını dahi vermedim ki kötüleme gibi olmasın ben bu yedekleme olayını bilmiyordum bu arada bilsem yapardım