uzmangrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam bilgilendirmelerin için. Ehliyetim var ama bu eğitim seviyesinde bu şeylerden bahsetmiyorlar biliyorsunuz.
Ben daha 2 hafta önce kursa gittim de öğrendim bunların hepsini daha önce araba bile kullanmamıştım adam bana tek tek en ince ayrıntısına kadar klimanın düğmelerine kadar anlattı. Şunu yapman lazım bunu yapman lazım diye. Arabayı her durdurmamda ışıkta falan, 1'e almayı unuttun diye diye alıştırdı beni. Yokuş aşağı inerken de hiçbir şey yapmıyoruz ayağımızı gazdan çekiyoruz vites yine aynı duruyor. Ama yavaşlamak için debriyaj + fren kullanıyoruz tabi ki ara sıra. Gittiğiniz kurs kurs değilmiş demek ki öğretmemişler hocam, çok iyi bilen ve sabırlı bi yakınızdan 3-5 kere trafikte yanınızda oturmasını ve taktik vermesini söyleyin sonrası gelir. 2 hafta önce öğrendim araba sürmeyi 3 gündür trafiğe çıkıyorum köy yollarında falan, şehir içinde değil. Sıkıntım yok şükür 19 eylülde de ehliyet sınavım var. Bu zamana kadar merakım olmamıştı arabalara fakat artık bi ihtiyaç diye ehliyet alıyorum.